ללא נושא

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 08/02/10 21:46 כד בשבט התשע

שאלה

בס"ד

דבר ראשון רציתי להודות לך על תשובתך לשאלתי.הפרט שרציתי לברר שעליו לא נתת את דעתך הוא לגבי מה עלי לעשות עם הסידור עצמו במידה והתלכלך בדם.בנוסף, את הסידור הספציפי הזה מישהו השאיל לאבי לפני 4 שנים בערך. שאלתי מה עלי לעשות בשני המצבים.

אשמח לתשובתך.

תשובה

לשואל שלום:
1. אם החזרת למשאיל סידור אחר תוכל עכשיו לעשות בסידור המוכתם כפי רצונך ואפשר גם להניח בגניזה.
בברכה הרב אריה שטרן ראש מכון הלכה ברורה