טארט תרד, בצק בטטה וגבינות

חדשות כיפה 12/04/22 16:46 יא בניסן התשפב

טארט תרד, בצק בטטה וגבינות, צילום: BEKO
טארט תרד, בצק בטטה וגבינות, צילום: BEKO

מצרכים

30 גרם שמן זית

4 בטטות מקולפות פרוסות לרצועות

2 שיני שום קצוצות

חצי בצל קצוץ

125 גרם גבינת פטה

חצי גביע יוגורט טבעי

2 ביצים טרופות

150 גרם עלים ירוקים טריים (קייל, תרד, רוקט)

פלפל

מלח

הוראות הכנה

חממו מראש תנור ל-180 מעלות.

במחבת שפכו את שמן הזית וטגנו את רצועות הבטטה עד לריכוך. הסירו והניחו על נייר מגבת את כל הרצועות.

באותה המחבת, הניחו את הבצלים והשום וטגנו קלות.

הוסיפו את העלים הירוקים למחבת ובשלו עד לריכוך.

לאחר הבישול העבירו את התערובת לקערה והוסיפו את הביצים, הגבינה, היוגורט, המלח והפלפל וערבבו.

הניחו את רצועות הבטטה בתחתית תבנית אפייה כבסיס לטארט ולאחר מכן שפכו מעליהן את תערובת העלים והגבינות.

הכניסו לתנור לאפייה של 35 דקות.

המתכון באדיבות Beko מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות