שאלה
מישהו מכיר בבקשה רב שמסיר עין רעה באיזור אשדוד אשקלון,לאחרונה אני חווה בעיות בחיי הנישאוין שלי,בעלי נכנס לדיכאון כי אינו מוצא עבודה ולא הולך לו בלימודים....בעלי לא חיי עימי חיי אישות מעל חודש כבר,הוא עוזב את הבית לסירוגין בטענה שאיננו מתאימים ואינו ידוע אם הוא רוצה אותי או לא,הוא טוען כי הוא מבולבלב מאד ולא יודע מה להחליט.באחד מן הימים גיליתי כי היה באיזהו קשר עם בחורה אחרת,אני יודעת מה עומק הקשר,על פניו לא נראה כל כך עמוק.
בקיצור,אני מרגישה שכאילו "החליפו"לי את הבעל.בשנה האחרונה קנינו דירה ושידרגנו לרכב חדש,חשבנו יחד עלילד(כל אחד בזמנו)חיינו די טובים וברוך השם הכל זרם עד...שפתאום ריבים,וויכוחים וכדומה.אני יודעת שקיים דבר כזה כמו עין רעה,אני עצמי חוויתי את זה בצעירותי והלכתי לרב שיסיר את העין ממני ואכן הוקל עליי בכל התחומים(מישהו שחושב שזה פסיכולוגי אז -לא,באמת האתי את עצמי לפיתרונות)
עיזרו לי בבקשה,בבקשה מכם,הצילו בית יהודי,אני לא רוצה להתגרש אך מצד אחד איני רוצה לחיות עם בעל שבספק אוהב אותי.לציין כי אנחנו כן מטופלים אצל יועץ זוגי
תשובה
שלום.
אני כרב כלל איני מבין בעין הרע, ואני חושב שהמקרה שאת מתארת כלל אינו עין הרע . אולי עין שהבעל שלך שם על אשה אחרת וזה מסביר קצת את התנהגותו .
את חייבת לדבר איתו ולגלות את האמת ולא לחפש פתרון קל באיזה עין הרע שתוסר. אני מבטיח לך זה לא יסיר את הבעיות שאת מתארת.