כבד אווז וריבת דובדבנים | מתכונים עם הפרי הקייצי

גלעד שטרן ודוד אליהו, בעלי מסעדת "מיט טיים", מציגים לקראת הקיץ מתכונים חדשים ומרעננים שמשלבים את הפרי האדמדם והמתקתק בצלחת, וכל זה עוד לפני הקינוח

חדשות כיפה 06/06/22 10:43 ז בסיון התשפב

כבד אווז וריבת דובדבנים | מתכונים עם הפרי הקייצי
צילום: פרטי

שוק אווז בדובדבנים

צילום: פרטי

רוטב דובדבנים לבשר

צילום: פרטי

כבד אווז וריבת דובדבנים

צילום: פרטי

ברוסקטות טונה אדומה ודובדבנים

צילום: פרטי

 

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר