קוביות תפוחי אדמה בתבלינים

מיצמיצ 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1.5 ק"ג תפוחי אדמה על קליפתם , שטופים וחתוכים לקוביות די קטנות

1/3 כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות

3 כפות עשבי תיבול קצוצים - טריים או מיובשים

מלח פלפל

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהן עשויות כלומר לא מבושלות למוות ולא מתפוררות. מסננים

מחממים במחבת גדולה את שמן הזית, ומאדים בו מעט את השום הקצוץ - לא להשחים

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה - זהירות זה משפריץ ומקפיצים בשמן החם דקה שתיים עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

מוסיפים את עשבי התיבול ומקפיצים כחצי דקה נוספת

מעבירים לצלחת הגשה ומתבלים במלח ופלפל - מערבבים ומגישים מייד

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר