טילונים עם נגיעות שוקולד - ללא תוספת סוכר

ל בניסן התשעט
,
05 במאי, 2019
05/05/2019 11:44
טילונים - כרמית

טילונים - כרמיתצילום: עופר בן יהודה

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

גביעי גלידה לטילונים

2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר

2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר

4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים

1 שמנת מתוקה להקצפה

בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד

4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.

מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף, ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.

ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב רפי פרץ וניר אורבך צילום: כיפה

ניר אורבך עונה לרב נבון: "לא ניתן להתעלם מהמציאות ולספר סיפור שפשוט לא קיים"

קרא עוד