טילונים עם נגיעות שוקולד - ללא תוספת סוכר

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/05/19 11:44 ל בניסן התשעט

טילונים - כרמית, צילום: עופר בן יהודה
טילונים - כרמית, צילום: עופר בן יהודה

מצרכים

גביעי גלידה לטילונים

2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר

2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר

4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים

1 שמנת מתוקה להקצפה

בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד

4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.

מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף, ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.

ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

המתכון באדיבות חברת כרמית

כתבות נוספות