ארטיק אבוקדו לימון

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/07/19 10:45 כח בסיון התשעט

ארטיק אבוקדו לימון, צילום: הדס ניצן
ארטיק אבוקדו לימון, צילום: הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"

1 מיכל יוגורט 500 גרם

1/2 חצי לימון

4 כפות סוכר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.

מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.

יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.

מגישים צונן וקור ונהנים!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

כתבות נוספות