מצרכים
2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
1 מיכל יוגורט 500 גרם
1/2 חצי לימון
4 כפות סוכר
הוראות הכנה
מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
מגישים צונן וקור ונהנים!
המתכון באדיבות אבוקדו גרנות
שתפו את הכתבה
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!