עוגיות לב טבעוניות משקדים

יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, 28/07/22 09:31 כט בתמוז התשפב

צילום: יעל אלעד
צילום: יעל אלעד

מצרכים

חד ושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן

רבע-חצי כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)

כפית סוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)

175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה

רבע כוס קמח שקדים

הוראות הכנה

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים

ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים

וכף חמאת שקדים

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק

לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות

לחמם תנור ל-160 ולאפות ל-10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להישאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל - העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפייה.

המתכון באדיבות חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר