ריבת ענבים

ט בתשרי התשסז
,
01 באוקטובר, 2006
01/10/2006 0:00

צילום: pixabay

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

קילו וחצי ענבי לכיש

קילו סוכר

הוראות הכנה

קונים קילו וחצי ענבי לכיש ועכשיו זה הזמן!!! כי הם הכי טובים לריבה!

רוחצים ומורידים כמובן את הגבעול (? איך קוראים לזה בעצם)

שמים בסיר גדול ומכסים בקילו סוכר ומניחים בצד ל-לפחות 8 שעות (הכי פשוט - לילה)

מבשלים על אש נמוכה!!! כל הזמן, מקפידים לערבב לעיתים קרובות עד שהסוכר נמס וממשיכים לבשל על אש מ=נמוכה על ל"צמצום" של הסוכר/קרמל וקבלת ריבה.

שזה עוד 2-3 שעות לפחות, לערבב מידי פעם.

חשוב לא לתת לזה לךהשרף כי אז הריבה מקבלת טעם "קרמלי" של סוכר שרוף וכל הטעם של הענבים הולך לאיבוד.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בן דרי עם עו"ד ציון אמיר בבית המשפט צילום: ארגון "חוננו"

ברוב של שני שופטים 'מתנחלים' - הוכפל עונשו של חייל שירה למוות בפלשתיני

קרא עוד