פיש אנד צ'יפס

חדשות כיפה 04/07/23 10:30 טו בתמוז התשפג

צילום: יחצ מאסטר שף
צילום: יחצ מאסטר שף

מצרכים

• 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)

• 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים

• 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף

• כ-2/3 כוס בירה או סודה

• 1 כפית אבקת שום

• 1 כפית פפריקה

• 1 כפית אורגנו

• שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:

שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.

מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.

מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.

הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.

סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.

טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.

במקביל מטגנים גם את הצ'יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.

מגישים את נתחי הדג והצ'יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות