פילה לברק בירקות אש

חדשות כיפה השף יהב ג'ינו 21/09/22 10:48 כה באלול התשפב

צילום: יח'צ לימור כרסנטי
צילום: יח'צ לימור כרסנטי

מצרכים

כ-500 ג' דג פילה לברק טרי

10 עגבניות שרי צבעוניות

אורגנו טרי 2 גבעולים

מרווה 2 עלים

6 שיני שום

1 בצל סגול

2 ארטישוק אלרומנה

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית כתית

1 לימון

והרבה אהבה

הוראות הכנה

מורחים את פילה הלברק בשמן זית ומפזרים מעל מלח גס ופלפל גרוס,

צולים בחום גבוה על 220 מעלות כ-10 דקות, תלוי בסוג התנור.

במקביל מכינים עגבניות שרי שלמות בצבעים שונים, רבעי בצלים סגולים, שיני שום שלמות ורבעי ארטישוק רומאי, מפזרים מלח, פלפל, שמן זית ואורגנו טרי, מכניסים לחום גבוה 220 מעלות כ- 15 דקות, עד להשחמה.

לאחר שהדג מוכן מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הירקות הצלויים מעל, סוחטים לימון מעל הכול ובתיאבון!

המתכון באדיבות מתחם האירוח The Bloom חיפה

כתבות נוספות