כנפי עוף עסיסיות

ג באייר התשעט
,
08 במאי, 2019
08/05/2019 12:25
כנפי עוף עסיסיות

כנפי עוף עסיסיותצילום: קונספטיק

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

12 יחידות, של כנפיים חצויות (מנה גדולה)

1 כפית מלח דק

1 קורט פלפל שחור טחון דק

חצי כוס רוטב – מתכונים בהמשך

טבעות של בצל ירוק לקישוט (לא חובה)

הוראות הכנה

מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל, "מעלים" את הכנפיים על הגריל בשלב החזק של המנגל. צולים את הכנפיים בזריזות משני הצדדים, כאשר מקפידים שלא לשרוף אותן, כ2-3דקות מכל צד (מסובבים תוך כדי שלא יישרף), חשוב להגיע לגוון חום זהוב. מעבירים את הכנפיים לכלי הנירוסטה וסוגרים בעזרת המכסה. נותנים לכנפיים להתבשל עם החום שנוצר בתוך הכלי, לאחר כ-20-30 דקות מעלים שוב את הכנפיים למנגל, מחזירים לקערת הערבוב עם הרוטב ,מגישים בכלי שטוח ומקשטים בבצל ירוק .

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
24.07.2019

1. חסר המתכון של הרוטב (יעל)

לא מפורט כיצד מכינים את הרוטב של הכנפיים.

דווח על תגובה לא ראויה
26.07.2019

2. פיספסתי את הרוטב או בכוונה? (מקסים)

חסר מתכון של הרוטב.

דווח על תגובה לא ראויה
07.08.2019

3. רוטב לכנפי עוף (עפר)


חסר המתכון להכנת הרוטב

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גבי אשכנזי צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

גבי אשכנזי על החרדים: "אני לא נגד עולמה של תורה. העילויים ימשיכו ללמוד על חשבון המדינה"

קרא עוד