כנפי עוף עסיסיות

חדשות כיפה מערכת כיפה 08/05/19 12:25 ג באייר התשעט

כנפי עוף עסיסיות, צילום: קונספטיק
כנפי עוף עסיסיות, צילום: קונספטיק

מצרכים

12 יחידות, של כנפיים חצויות (מנה גדולה)

1 כפית מלח דק

1 קורט פלפל שחור טחון דק

חצי כוס רוטב – מתכונים בהמשך

טבעות של בצל ירוק לקישוט (לא חובה)

הוראות הכנה

מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל, "מעלים" את הכנפיים על הגריל בשלב החזק של המנגל. צולים את הכנפיים בזריזות משני הצדדים, כאשר מקפידים שלא לשרוף אותן, כ2-3דקות מכל צד (מסובבים תוך כדי שלא יישרף), חשוב להגיע לגוון חום זהוב. מעבירים את הכנפיים לכלי הנירוסטה וסוגרים בעזרת המכסה. נותנים לכנפיים להתבשל עם החום שנוצר בתוך הכלי, לאחר כ-20-30 דקות מעלים שוב את הכנפיים למנגל, מחזירים לקערת הערבוב עם הרוטב ,מגישים בכלי שטוח ומקשטים בבצל ירוק .

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

כתבות נוספות