כנפי עוף עסיסיות

ג באייר התשעט
,
08 במאי, 2019
08/05/2019 12:25
כנפי עוף עסיסיות

כנפי עוף עסיסיותצילום: קונספטיק

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

12 יחידות, של כנפיים חצויות (מנה גדולה)

1 כפית מלח דק

1 קורט פלפל שחור טחון דק

חצי כוס רוטב – מתכונים בהמשך

טבעות של בצל ירוק לקישוט (לא חובה)

הוראות הכנה

מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל, "מעלים" את הכנפיים על הגריל בשלב החזק של המנגל. צולים את הכנפיים בזריזות משני הצדדים, כאשר מקפידים שלא לשרוף אותן, כ2-3דקות מכל צד (מסובבים תוך כדי שלא יישרף), חשוב להגיע לגוון חום זהוב. מעבירים את הכנפיים לכלי הנירוסטה וסוגרים בעזרת המכסה. נותנים לכנפיים להתבשל עם החום שנוצר בתוך הכלי, לאחר כ-20-30 דקות מעלים שוב את הכנפיים למנגל, מחזירים לקערת הערבוב עם הרוטב ,מגישים בכלי שטוח ומקשטים בבצל ירוק .

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יתחילו במגעים למרות עזיבת עוצמה יהודית? הרב פרץ וסמוטריץ צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

לראשונה במערכת הבחירות הנוכחית: נקבעה פגישה בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי

קרא עוד