וופלים וטונה - מתכונים לאוזני המן במילויים מיוחדים

יש כל כך הרבה אוזני המן מוכנים בעשרות טעמים ומילויים, אבל אין כמו להכין אותם בבית, ואם הם מיוחדים ומקוריים, זה טוב עוד יותר

חדשות כיפה נעמי גוטקינד-גולן 18/03/19 10:29 יא באדר ב'

וופלים וטונה - מתכונים לאוזני המן במילויים מיוחדים
צילום: shutterstock

יש כל כך הרבה אוזני המן מוכנים בעשרות טעמים ומילויים, שמי שמחליטים בכל זאת לאפות אותם בבית, ראויים לדעתי לצל"ש. אבל מה שנכון, נכון: האפויים בבית כמעט תמיד יותר טעימים, שלא לדבר על ניחוח האפייה הממלא את החדרים ומעורר געגועים לימי הילדות, בהם כל האימהות והסבתות אפו במו ידיהם, ואנחנו עזרנו לקרוץ את הבצק בעזרת כוס או לערבב את מלית הפרג.

אם נשארו לכם וופלים ממשלוח המנות שהכנתם, רצוי כאלה של חברת "מן", תוכלו להפוך אותם למלית של אוזני המן מלאכת יד, לפי רעיון של השפית מורן פינטו.

 

אוזני המן במילוי וופל

אוזני המן במילוי וופל

אוזני המן במילוי וופלצילום: איתן וקסמן

 

מה דעתכם להפתיע אורחים בפורים עם אוזני המן מלוחות במילוי טונה? את המתכון המציא הקונדיטור יוסי קראוס מקונדיטוריית רוקוקו, והוא גם שמח להתחלק בו עם כולנו. 

אוזני המן מלוחות במילוי טונה

אוזני המן במילוי טונה

אוזני המן במילוי טונהצילום: הדס ניצן

 

 

אוזני המן פריכות ללא גלוטן

אוזני המן פריכות ללא גלוטן

אוזני המן פריכות ללא גלוטןצילום: shutterstock