יש כל כך הרבה אוזני המן מוכנים בעשרות טעמים ומילויים, שמי שמחליטים בכל זאת לאפות אותם בבית, ראויים לדעתי לצל"ש. אבל מה שנכון, נכון: האפויים בבית כמעט תמיד יותר טעימים, שלא לדבר על ניחוח האפייה הממלא את החדרים ומעורר געגועים לימי הילדות, בהם כל האימהות והסבתות אפו במו ידיהם, ואנחנו עזרנו לקרוץ את הבצק בעזרת כוס או לערבב את מלית הפרג.
אם נשארו לכם וופלים ממשלוח המנות שהכנתם, רצוי כאלה של חברת "מן", תוכלו להפוך אותם למלית של אוזני המן מלאכת יד, לפי רעיון של השפית מורן פינטו.
מה דעתכם להפתיע אורחים בפורים עם אוזני המן מלוחות במילוי טונה? את המתכון המציא הקונדיטור יוסי קראוס מקונדיטוריית רוקוקו, והוא גם שמח להתחלק בו עם כולנו.