כיסוי ראש אם אני לובשת גם מכנסיים וגם חצאיות

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 31/01/24 16:40 כא בשבט התשפד

שאלה

אני אוהבת ללבוש חצאיות אך גם לובשת מכנסיים אבל ארוכות כמובן השאלה אם באותו יום לבשתי מכנס אני לא יכולה לשים כיסוי ראש רק אם אני אם חצאית

תשובה

שלום וברכה,

א. בוודאי שלכתחילה אני צריך לשמור על צניעות בכל חלקי גופי, הן השערות והן שאר הגוף.

ב. לגבי שאלתך, בוודאי שאת יכולה וצריכה לשים כיסוי ראש, גם אם את לא מקפידה על צניעות מלאה בשאר הגוף. זה כמו שתאמרי, אם אני הולכת עם מכנסיים, אז אלך גם עם גופיה, כי הרי אני לא מקפידה על צניעות מלאה בחלק אחר של הגוף שלי....

בשורות טובות