חלום על אחותי שהיא לא בקשר

חדשות כיפה הרב דוד לוי 21/03/24 00:04 יא באדר ב'

שאלה

שלום כבוד הרב,

יש לי אחות בת 40 שהיא הפסיקה לדבר עם המשפחה כולל אמא שלי מסיבה לא ידוע

חלמתי עלייה חלום לא זוכר באיזה שעה זה היה

החלום הוא שאיזה שכן שלא מבין את השפה העברית דפק בדלת וחששתי מאוד לפתוח את הדלת לציין כי היה תאורה בחדר המדרגות אך לא ראו אותו כלל ואז ביקשתי שיפתחו לו את הדלת

הוא דיבר איתי בספרדית ולא הבנתי

ואז בחלום הוא מגיש לי מהידיים שלו אל הידיים שלי את אחותי כשהיא מחוסרת הכרה והיא ממש ממש בחלום רזה ורואים את העצמות

בנוסף ביקשה ממני לכסות אותה כי קר לה מאוד

אפשר לדעת מה זה מסמל החלום ??

תשובה

שלום לך

ייתכן שזה הזמן לחדש איתה את הקשר.

אתם יכולים לשלוח לה מידי פעם אולי לפני חגים או בראש חודש ברכות / הודעות קוליות / פרחים וכד'

אל תצפו לתגובה.

הנשמה שלה זועקת שתכסו אותה - לכן עליכם לעשות זאת בהתמדה ללא תמורה וללא תגובה. כך היא תדע שבעת צרה תמצא אצלכם משפחה אוהבת

בהצלחה דוד לוי