אנרגיות שלליות בחיים/קללה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/07/23 07:24 כ בתמוז התשפג

שאלה

לרב דני ארגמן שלום

בשנים האחרונות אני מרגישה ששום דבר לא מסתדר לי בחיים לא מבחינת עבודה, חברים, משפחה, זוגיות .

אף פעם לא הסתדרתי עם המשפחה לא היו לי חברים חשבתי שזה פשוט גיל ההתבגרות וזה עניין של זמן עד שדברים הסתדרו נשארתי תמיד מלאת שמחת חיים ליד כולם אבל עובר זמן ואני מקבלת רק מכות בכל התחומים של החיים.

ולהפך קורה לי המון דברים רעים שברתי את הרגל נכוותי ביד בנוסף יש לי המון סיוטים בחלומות כמו נשירת ציפורניים אנשים שרודפים אחריי ומנסים להרע לי.

אני מרגישה שיש עליי איזה קללה או משהו כזה ואני כל כך משתדלת לא לאבד תקווה ולהאמין אבל זה קשה שאין לך אף אחד בחיים שאתה יכול לסמוך עליו ולהישען אפילו לא על המשפחה.

אני אובדת עצות אשמח לדעת מה היא דעתך

תודה מראש ט.

תשובה

שלום,

אין שום קללה

הרגשה כזו קיימת אצל הרבה אנשים

אשמח לעזור 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן