לקלל

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 31/01/23 12:03 ט בשבט התשפג

שאלה

אני בחורה דתייה. ב"ה עם הרבה חברות, חלקן בחורות טובות, חלקן יותר. חלק מהחברות שלי לא מפסיקות לקלל לידי. אינ מבקשת מהן בעיקרון שלא, הן משתדלות אבל זה לא תמיד עובד להן.

היום חוויתי חוויה ממש קשה נפשית וקיללתי. זה היה מאוד לא בכוונה ואני נורא מצטערת על זה. אני מרגישה כאילו הפה שלי מלוכלך. שאני לא יכולה לתקן.

אני יודעת שבאופן עקרוני אני יכולה אבל אין לי מושג איך. אני מאוד מאוכזבת מעצמי וחוששת שאחרי שזה קרה פעם אחת זו עוד עלול לחזור. איך אני יכולה לתקן?

תודה

תשובה

שלום וברכה,

התיקון הוא ללמוד ספרי שמירת הלשון

זה מעדן את הדיבור והופך אותו ליותר אחראי.

בברכה