תפילת 18 והוספת בקשות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 07/08/13 23:32 א באלול התשעג

שאלה

ב"ה, שלום רב.

בתפילת 18 לאחר "יהיו לרצון אמרי פי", אני מוסיף ברכת רב

("יהיה רצון מלפניך... תרחמנו ותחיינו חיים ארוכים, חיים של שלום, חיים של טובה, חיים של ברכה, חיים של פרנסה טובה, חיים של חילוץ עצמות, חיים שיש בהם יראת חטא, חיים שאין בהם בושה וכלימה, חיים שיש בהם אהבת תורה ויראת שמים, חיים שתמלא משאלות לבנו לטובה לעבודתך. יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגאולי.") כלומר המשפט "יהיו לרצון" כבר בפעם השלישית בתפילת ה18.

בין "לעבודתך" לבין "יהיו לרצון" שבפעם השלישית אני מבקש דברים מה' בעיקר מצוות כמו לקום בזמן לתפילה , שלא יהיה חילול שבת בשוגג, שהכל יתנהל כהלכה וכו'. האם זה בסדר?

תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום רב.

זה בסדר גמור.

אשריך!

יברכך ה' וישמרך, ויצליח דרכך, אמן.