שידוכין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/07/10 18:07 יב באב התשע

שאלה

שלום לרב,

אני בת 19 וחצי . יצאתי מזה שנה עם בחור באמת מיוחד . אהבנו מאוד,והקשר היה טהור ונקי ב''ה .

לאחר מספר חודשים הבחור אמר לי שהוא החליט שזה -זה ובסוף השנה הוא רוצה שנתארס, מכאן והלאה לא הפסקנו ליפול וליפול...הרגשתי מגעילה אך תמיד הוא אמר ''את אישתי ''ואני המשכתי.

אח''כ התחזקנו ב''ה יחד ,ורק עלינו ,אך למעשה זה הצליח רק חודש ולא יותר.ותמיד הוא דיבר על חתונה בין לבין..הרגשתי רגועה ונינוחה..לעיתים עם מצפון!

החלטנו לעשות הפסקה של חודש, ולפני שבוע[אחרי שנה של קשר באמת עמוק]הוא טען בפניי שהוא מפחד להתחתן,מה שנקרא ''רגליים קרות''.

נפגעתי ממנו מאוד,אני תקועה! מה אני עושה?הוא הבטיח להתחתן! באמת שהבטיח!תמיד כשנפלנו הוא טען שאני אישתו..

איך ממשיכים מכאן?! אני מרגישה מגעיל בגלל המגע .

ואבודה כי הוא הבטיח וברח...

אשמח לתשובה .תודה רבה.

תשובה

ב"ה

לשואלת שלום,

א. "רגליים קרות" זה מושג לא מוגדר,
תנסי לברר איתו ממה הוא מפחד בדיוק? מחתונה בכלל או רק מחתונה איתך?האם התחדש משהו? האם יש סיבות שכליות שמצדיקות את ההרגשה?
אם תקבלי תשובות לא משכנעות תשקלי את המשך הקשר יתכן שמבחינתו הוא מיצה את הקשר.

ב. בכל מקרה צריך לעשות תשובה על מה שהיה.

וה' ינחה אותך בדרך אמת.

בברכה,

דני ארגמן