להצטלם בדיגיטאלי כדי להראות לבן

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/10/04 18:32 כח בתשרי התשסה

שאלה

בס"ד

שלום וברכה!

יש לי מצלמה דיגיטלית במחשב וחברה שלי רוצה להצטלם בה כדי להראות לבן , האם זה צנוע ? אני שמעתי שזה לא רצוי מחברי הפורום פה באתר ולכן כדי להיות בטוחה אני פונה אלייך.

אגב , חברה שלי לא דתיה.

תודה רבה!

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אם המטרה שלה היא חיובית וטובה כגון שזה לצורך חתונה וכדומה אז מותר לך לסייע לה בזה ואם המטרה היא לא חיובית ואפילו אם יש ספק אם זה חיובי או לא אז אסור לך לסייע לה לדבר הזה.

ואם היא רוצה להצטלם לעצמה בודאי שמותר ואפילו שאולי יש סיכוי שהיא תעשה בזה אח"כ שימוש לא ראוי , זה כבר העיניין שלה וזה לא קשור אלייך כלל.

בברכה,

עוזיאל