חזרה בתשובה..

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 19/07/10 00:57 ח באב התשע

שאלה

שלום רב ,

אני נועה ב 14 חילונית גרה בארץ .

דודתי חזרה בתשובה כשהתחתנה עם גבר חרדי ופעם בשנה תמיד היינו באים ומבקרים אצלה אני ואימי .

ביקרנו אצלה לפני כשבועיים וכל פעם שאני אצלה אני מרגישה טוב יותר אני מרגישה שבחברה הזו אני צרכיה להיות ובמילים אחרות , אני רוצה לחזור בתשובה.

מאז ומתמיד אני מנשקת מזוזה , מתפללת , מאמינה אבל אני רוצה יותר . אז החלטתי שאני אתחיל לאט לאט בחזרה בתשובה .

אצל דודתי תמיד שמרנו שבת והחלטתי שזה הדבר הראשון שאני רוצה זה לנסות לשמור אבל אני ישנה בעיה .

משפחתי לא שומרת שבת האם זה יכול להפריע לי לשמור שבת ? כלומר אם אני עצמי לא מדליקה חשמל , ועושה את הפעולות האסורות בשבת אבל בבית שאני נמצאת בו הסובבים כן עושים זאת זה בסדר ?

אשמח אם תענה כי זה מאוד קריטי , בתודה נועה .

תשובה

לנועה שלום,

אשרייך שהחלטת לשמור שבת ולקיים מצוות,

אם את שומרת שבת זה טוב מאוד,

ומה שמסביב מחללים שבת זה לא פוגם במעשים הטובים שלך,

אני ממליץ לך להתחבר לקרובת משפחה שתיעץלך ותדריך אותך לממש את ההחלטה החשובה שלך,

בברכה,

דני ארגמן