קשר זוגי - קיום יחסים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 09/03/18 11:54 כב באדר התשעח

שאלה

בוקר טוב כבוד הרב ותודה על הכל.

אתמול בערב שוחחתי עם הבחור והודעתי לו שהחלטתי שניפרד לגמרי, לטובת שני הצדדים. הוא עדיין מאד רוצה אותי ולא מבין מה קרה לי, כי היתה אהבה ענקית.

הסברתי לו שיש פערים גדולים במנטליות וגם אם אוהבים מאד, זה לא מספיק בסיס כדי להקים בית ומשפחה. הוא מאד בהלם והיה לו קשה לקבל את זה.

לעניין ההריון, אני מאד מקווה שזה שלילי, אבל יקח עוד קצת זמן כדי לדעת בטוח. בכל מקרה, לא הייתי רוצה להיות בהריון ללא נישואין ואם חלילה נקלטתי ממנו, הייתי רוצה לוותר על זה בכל מצב.

מתפללת לטוב.

תשובה

שלום

אני מברך אותך שאם את בהריון, תזכי ללדת את העובר ולגדל אותו בשמחה ובבריאות, כפי ההדרכה ההלכתית בעניין זה. מי שבוטח בד', חייו חיים.

כל טוב