מתכון : וופל טופ-פטריות

אז מי אמר שוופל בלגי חייב להיות רק מתוק? מצ"ב מתכון של וופל טופ-פטריות חמים, פריך, מושחת ומנחם, שניתן להכין בקלות בכל בית

חדשות כיפה שירה רביד בשיתוף קפה ג´ו 09/02/17 16:44 יג בשבט התשעז

מתכון : וופל טופ-פטריות
יחצ. קפה גו, צילום: יחצ. קפה גו

המתכון באדיבות רשת קפה ג'ו:

מצרכים לבלילה:

  • 245 גרם קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 100 מ"ל שמן
  • 420 מ"ל חלב
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל

מצרכים למנת הוופל הבלגי:

  • 3 כפות גבינת שמנת
  • 80 גרם של פטריות חתוכות לרבעים
  • 2 כפות מוצרלה מגורדת
  • בצל ירוק

הכנת בלילת וופל בלגי:

  • מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מערבבים בנפרד את השמן, החלב והביצים. לאחר שמקבלים נוזל אחיד, יש להוסיפו לקערה השנייה ולערבב היטב.
  • להוסיף את תמצית הוניל, עד לקבלת מרקם אחיד
  • שופכים את הבלילה לתוך טוסטר וופל בלגי

הכנת פטריות מוקפצות:

  • מחממים מחבת.
  • מוסיפים שמן זית.
  • מוסיפים 150 גרם רבעי פטריות.
  • פזרו מעט מלח ופלפל גרוס.
  • הקפיצו הכל במחבת עד להשחמה.

הכנת הוופל הבלגי:

  • מורחים על הוופל החם את גבינת השמנת
  • מניחים את הפטריות, ומעליהן מפזרים את המוצרלה
  • מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות, עד להקרמה
  • לקישוט: מפזרים שבבי בצל ירוק ומגישים.

src="https://www.facebook.com/tr?id=1668763786679813&ev=PageView&noscript=1"

/>