מה לחפש באישתי לעתיד?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/10/14 01:52 ו בחשון התשעה

שאלה

שלום לרב!

מה אני אמור לחפש באישתי לעתיד?

באיז כיוון ללכת?

תשובה

שלום וברכה

כיהודי טוב אשאל אותך - מה אתה מחפש בעצמך ?
לאמור: מה שאדם מחפש באשתו הוא השתקפות של מה שהוא מחפש על עצמו בתוך עצמו. אתה מחפש בת ברית ללכת אתך במסע החיים אל הלוא נודע של העולם הזוגי המשותף שלכם.
לפיכך, השאלה המשמעותית שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם מצאת בה מישהי שאתה יכול לתת אמון שתלכו במסע החיים הזה ביחד, וביחד תתגברו על כל האתגרים שהחיים מזמנים לו לאדם. מכוחו של האמון הזה תמצא את הדבק שבין מה שמצאת על עצמך ובין מה שמצאת בה, ותצעדו ביחד במהלך החיים.

כל טוב ובשרנו שמחות