שידוכים

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 23/07/07 02:05 ח באב התשסז

שאלה

כבוד הרב שליט"א שלום וברכה:

אני בחורה כבת 22 אני מתחילה לבדוק לגביי שידוכים העיניין שאני נורא מתביישת וממש קשה לי כי יצאתי עם מ'ס בחורים אך היו מצבים שמאוד נפגעתי מהתגובות שלהם ,אני לא יודעת למי לפנות כי אני מתביישת לפנות לשדכנית ומצד שני אני לא רוצה להעיק על אחרים שיעשו את המלאכה ההורים שלי לא יכולים לעזור לי בעיניין הזה ) אני חוזרת בתשובה וההורים לא רגילים לעובדה שצריך את עזרתם בחיפוש שידוך,אך אני ממש לחוצה מכל העיניין ומציק לי לחשוב על כל העיניין הזה מה אפשר לעשות כדיי לזרז תהליכים,תודה רבה צום מועיל )

תשובה

ב"ה ח'מנחם אב תשס"ז

שלום רב!

אין צורך לפנות ל"שדכנית" רשמית, אם יש לך היכרות עם נשים נשואות, את יכולה לדבר איתן, הן בודאי מכירות דרך בעליהן בחורים המחפשים בת זוג, אין בפניה זו כל גרימת מועקה להן, הפוך זו מצוה לסייע בהיכרויות על מנת להרבות הקמת בתים בישראל.

בברכה

בניהו ברונר

צפת