קרבה לה'-דרך שמחה!

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 23/05/10 04:18 י בסיון התשע

שאלה

שלום!

הייתי בקשר עם בחור ממשפחה דתית שעזב את הדת ובהשפעתי הצליח לחזור מעט.. לאחר כ9 חודשים יחד הוא הרגיש לא מחובר לדרך וכרגע הוא נמצא עם הרבה שאלות..

לצערי, אין לו כל-כך רצון לברר את הדרך ואינו מרגיש חיבור {אפילו לא מנימלי} לקב"ה..

הקשר נפסק חלקית ובעז"ה בנתיים, בגלל בעיה זאת- לי מאד חשוב שהבחור שאני יוצאת איתו יהיה בעל אמונה בקב"ה מלבד זאת הקשר בנינו היה מאד טוב, מבוקר ע"י הרב שלי וכד'.. לכן אני רוצה למצוא דרך לקשר על זה ולעזור לו למצוא את הדרך.

הוא מוכן שנפגש עם כל בנ"א פשוט שיכול לתת מענה לבעיה..

רציתי להתייעץ אם יש מישהו שאפשר לפנות אליו בעיניינים כאלה?

אני חושבת שתורת ברסלב יכול להיות מענה טוב משום שמשלב שמחה בדרך ה', ואנחנו צריכים עזרה להגיע לדרך זו מתוך שמחה אמיתית!

אנחנו מאזור הדרום אך נוכל להגיע לכל מקום בארץ!!

תודה רבה ואשרייכם על הנכונות לעזור!

דקלה.

תשובה

בס"ד

שלום לך

סליחה על העיכוב בתשובתך

אזור הדרום מלא בתלמידי חכמים, אם אתם באזור באר שבע
יש שם גרעין תורני גדול ומשמעותי בראשות הרב שמעון כהן (גרעין בית מוריה)הוא יכול להפנות אתכם 08-6288812

באזור מצפה רמון יש ישיבת הסדר שם יש רבנים רבים היכולים להתאים לשיחה כזו, כך גם בירוחם, ובשדרות.

בהצלחה