פתרון חלום

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 23/02/10 16:28 ט באדר התשע

שאלה

שלום וברכה,

בעלי חלם על ציפור- מדברת, שאומרת לו שרוצה להיכנס לבית ולחיות איתנו יחד.

בעלי אמר לציפור שאין בעיה אך הוא צריך לשאול אותי קודם.

הציפור עמדה על החלון ולא זזה וחיכתה לי שאני יאשר לה להיכנס לגור איתנו בבית

האם יש פירוש לחלום זה?

אודה לכם על תשובתכם..

תשובה

שלום מירי,

"וחלומות השווא ידברו"

החלומות ע"פ מה שידוע לנו היום הם מחשבות שנמצאות בתת מודע של האדם, כך שאין להם משמעות דתית, נבואית וכדו´. מה שכן אולי פסיכולוגים יכולים להסביר מה המשמעות של המחשבות הללו.

כל טוב,

אורי.

המשיב אינו רב.