פסיכומטרי

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 24/01/10 14:47 ט בשבט התשע

שאלה

בס"ד

בעוד כשבועיים אני נגשת למבחן הפסיכומטרי

שיוצא יום אחרי היום הולדת שלי 9.2

ברצוני לשאול איזה תפילה וברכה אפשר לקרוא להצלחה, כמו כן יש לי בעיה של לחץ ואני מנסה להתמודד עם זה ויחסית מצליחה.אפילו ניסיתי תרופה טבעית בשם "רסקיו" שעזרה.

תודה רבה

תשובה

שלום.
אפשר לקרוא תהילים, לתת צדקה.
לגבי יום ההולדת, כדאי להתייחס לתאריך העברי בלבד (יש שאומרים כי התאריך הלועזי קשור לנצרות שכידוע נחשבת לעבודה זרה...). ביום ההולדת שלך את יותר קרובה לקב"ה ויש כח לברכות שלך להתקיים. תברכי כמה שיותר אנשים בצורה אמיתית, ובעז"ה המברך יתברך.
וכמובן, לא לשכוח להתכונן כמו שצריך. תעשי השתדלות והקב"ה בעז"ה יאיר לך פנים!

בהצלחה במבחן, בשורות טובות!