נשואים

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 24/01/08 14:26 יז בשבט התשסח

שאלה

אנו משפחה מסורתית עומדים להשיא את בננו בעוד כשבועיים.למרבה הצער חלתה לאחרונה אם המשפחה-סבתו של החתן ,ומצבה אנוש.התוכל להציע הנחיות כלליות איך לנהג במקרה שחלילה יקרה ארוע מצערבסמוך למועד הטקס.(בשעה שאנו כבר ערוכים מכל בחינה טכנית לקיים ארוע חגיגי

בכבוד רב

תודה מראש

דב צונץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה כ"ב שבט תשס"ח

שלום רב!

ההורים יכולים להגיע לחתונה גם אם הם יהיו באבל תוך שבעה, שאר האבלים אינם יכולים להגיע לחתונה בתוך שבעה. אחרי השבעה הם יכולים להגיע רק לחופה, אם הם יקבלו על עצמם תפקיד במהלך החתונה כמו איסוף מתנות או צילום או הגשת אוכל יוכלו להשאר גם אחרי החופה.

בשורות טובות

בניהו ברונר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן