נגיעה

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 11/01/10 02:14 כה בטבת התשע

שאלה

שלום וברכה.

אני חוזרת תשובה ב"ה 3 שנים ולפני למעלה מחצי שנה לקחתי על עצמי נגיעה,בעבר לא ידעתי את חשיבותה של שמירת נגיעה ולא עלה בדעתי לחזור בתשובה היה לי חבר שנתיים והתמסרתי לו לא ארחיב בנושא מפאת צניעות.

יש בעייה שבחורה לא בתולה כביכול פגומה ואני מבינה את העיניין שגבר רוצה את הטובה ביותר.

למרות שיכול להיווצר מצב שבחורה בתולה טהורה אבל בעלת מידות לא טובות.

בקיצור אני נורא מבולבלת כיאני מרגישה קצת דחויה,בלי שום קשר אני מרגישה מאוד תקועה..זוגיות,פרנסה,בריאות,הכל כבד ויש לי מועקה גדולה בנשמה.

אני יודעת ומאמינה שהכל לטובה ושבע"ה יתברך אם מגיע לי זיווג טוב והגון ירא שמיים הוא יקבל אותי למרות הפגם הזה ובכל זאת הייתי שמחה לקבל הדרכה אם לספר שאינני בתולה אם להסתיר איך לגשת מה לומר ובכלל איפה אני יכולה להכיר בחורים חוזרי תשובה כמוני.

מי יתן ותזכו לישועות גדולות בזכות קירוב הלבבות והדרכתם של עם ישראל.

הנכם עושים עבודת קודש שבע"ה תעמוד לכם ותקרב גם את הגאולה ובניית בית המקדש אמכי"ר

ושיבוטלו מעלינו כל גזרות קשות ורעות במהרה.אמן סלה.

תשובה

שלום!
אני מאמין כי היום את כבר מבינה יותר כמה חשובה שמירת הנגיעה, ואני שומע מדבריך שאת שמחה שבחרת בדרך זו, ויש לך סיבה טובה.
אינני מסכים עם הדברים שכתבת. אין בבחורה לא בתולה פגם, ח"ו, ובהחלט את מבינה את העניין בצורה לא נכונה. את נמצאת בתהליך של חזרה בתשובה וכחלק מהתהליך החלטת לתקן את מה שקרה עם חברך לשעבר. כמובן שעלייך להמשיך ולהתאמץ לתקן את מה שהיה, אך בשום פנים ואופן זה לא הופך אותך לבחורה סוג ב'. להפך. "במקום שבעלי תשובה עומדים - צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד"!!! כמובן שמה שעשית לא יכול לגרום לך להיות עם מידות לא טובות ואין זה קשור כלל אחד לשני.
חשוב מאוד לעבור את התהליך של החזרה בתשובה בשמחה ובבטחון ולא מתוך מועקה ועצבות. אל לך לדאוג ממה שקרה, עלייך לשמור את מה שהיה לעצמך - זה את מול בוראך. לא להוציא את זה החוצה, וכמובן שלא לספר את זה לחבר הבא שיהיה לך בעז"ה בקרוב. אם תרגישי לנכון להיות גלויה עם חברך לעתיד, ניתן לעשות זאת בזהירות, בביטחון, ולא לתת תחושה של מסכנות, כמו שאמרנו למעלה.
עלי לציין כי קבלה של שמירת נגיעה, ובמיוחד אחרי שהלכת כל כך רחוק, זאת קבלה גדולה מאוד, והקב"ה ישלם לך את שכרך! תתחזקי במה שאת עושה ותשמחי בכך, ובזכות השמחה והאמונה החזקה שיש לך, הקב"ה ישלח לך מהרה זיווג הגון וכשר, וביחד תקימו בית יהודי המיוסד על אדני התורה והמצווה, במרה בימינו לאורך ימים ושנים טובות.