מציאת בן זוג ואמונה

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 05/08/09 12:50 טו באב התשסט

שאלה

בעוד שלושה חודשים בעז"ה ימלאו לי 23 אביבים אני רוצה להקים משפחה להתחתן. כמה שאני מתפללת כלום לא משתנה ולא מכירה בחור טוב ורציני. לפני שלוש שנים היה לי חבר רציני לאחרונה חושבת עליו ובוכה הרבה בלילות? לא טוב לי מה עליי לעשות?

תשובה

בס"ד

בע"ה כמה שלבים:
א. לשכוח את הבחור מעברך
ב. להתפלל.
ובנוסף קבלות של התחזקות בתורה ובמצוות כמו לשון הרע והתנדבות לארגוני חסד.
וכמה השתדלויות של תפילה כמו 40 יום תהילים, הליכה לקברי צדיקים עם סגולות מוכחות כמו קיברו של ר´ יונן בן עוזיאל בעמוקה ועוד.
ג. תפני לחברים שמתעסקים בשידוכין, או אנשים שיש להם מגוון חברים שאולי יכולים לעזור לך (אפשר ע"י חברה קרובה שאת יכולה להשיח בפניה את רצונך, ושתוכלי לסמוך עליה)

ה´ יתברך ישלח לך את זיווגך ההגון והראוי לך בקרוב, אמן
בהצלחה