כשרות-דחוף

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 03/04/06 20:39 ה בניסן התשסו

שאלה

רציתי לשאול מה מותר לי לאכול בבית שלא שומר כשרות בכלל?אשמח אם תוכל להתייחס למאכלים ושתיה חמה או קרה.

תשובה

מותר לאכול מאכלים סגורים שאת יודעת שהם כשרים, כגון: חטיפים, לחם, שימורים וכד'.
את יכולה לאכול ירקות, אך עליך לעשרם. פירות א"א לאכול בגלל בעיה של טבל.
מותר לשתות משקאות קרים בלבד, או חמים בכוס חד-פעמית (בתנאי שחוממו בקומקום המיועד למים בלבד ולא בסיר).
חג כשר ושמח