יצר הרע

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 07/06/05 22:10 כט באייר התשסה

שאלה

אני רוצה להבין ולדעת איך אפשר להתגבר על אתרים לא צנועים באינטרנט ,אתרים שמלאים בתועבה .

איך הרב יכול ליעץ

תשובה

שלום וברכה

כשם שאדם אינו מבקר במקומות שאינם צנועים כדי לא להיכשל כך אל לו לאדם לבקר באתרים שאין בהם צניעות בגלישה באינטרנט. אינטרנט הוא מכשיר שמשרת אותנו ועוזר לנו בהרבה תחומים ולכן התנאי שמאפשר שמוש בו זו המסוגלות של האדם לא להשתעבד לאינטרנט אלא בבחינת 'תוכו אכל וקליפתו זרק' ומי שמרגיש שהוא מכור גם מבחינת הזמן וגם מבחינות אחרות שימנע מגלישה באינטרנט

בברכה
מאיר נהוראי