יציאה לחו"ל - מתי מותר?

חדשות כיפה צוות בית ההוראה 21/01/04 00:34 כז בטבת התשסד

שאלה

ב"ה

לרב קוסטינר שלום!

שלחתי שאלה בעניין יציאה לחו"ל לצורך הרחבת אופקים בעניין העבודה, הרב לא הבין נכון את השאלה, אני התכוונתי ליציאה זמנית של מס' ימים בודדים, אזכיר את השאלה שוב: הוצע לי מטעם העבודה לצאת לסיור בחו"ל ע"מ להרחיב אופקים בעניין טכנולוגיות שונות בתחום החממות, ע"פ הגדרת המנהל שלי העניין הוא לא חובה לצורך המשך העבודה שלי, אבל הדבר יביא לי הרחבת אופקים מעבר למה שאני מכיר ויתכן שיעזור לי בעתיד בעבודתי, האם לצאת לחו"ל בשביל זה.

תודה,

וסליחה שלא הבהרתי עצמי בשאלה הקודמת.

ירון

תשובה

שלום רב.
במידה שאתה חושב שתרוויח מכך לפרנסתך מותר לצאת לצאת מן הארץ למרות שאין זה אידיאלי.
בברכה,
צבי קוסטינר.