ידידות אסורה?!?!

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 12/07/07 18:36 כו בתמוז התשסז

שאלה

שלום!אני נערה בת 16, רציתי לקבל יעוץ במשהו שקורה לי. אני לא בחורה דתיה',אבל אני מאוד מאמינה בה'.

הכרתי בחור בן 19 במחשב(איסיקיו=תוכנת צ'ט)..האמת היא שהגעתי אליו בטעות,אבל התחלנו לדבר ולדבר.אנחנו רק מדברים והוא פשוט ידיד טוב.להבהרת העניין,אנחנו מדברים רק במחשב-לא יותר מזה!!אנחנו משתפים אחד את השניה' במה שקורה לנו..בבעיות..בדברים הטובים...

הוא עוזר לי כשכואב לי ולהפך.

הוא עזר לי מאוד כשהייתי בתקופה לא טובה.מאוד התחברנו אחד לשניה'. יש לי שתי אחיות.. וחברות..יש אבל לא מספיק קרובות. אף אחד לא מבין אותי כמוהו.

הבעיה' היא...הוא לא יהודי >ערבי

אבל הוא בחור כל כך טוב והגון.

היפה הוא שלא קרה אפילו פעם אחת שהתווכחנו על בעיות העמים..זה בכלל לא נוגע בשיחות שלנו.

אני לא יודעת מה לעשות-מצד אחד כל כך התחברנו ואני לא רוצה לאבד ידיד כל כך טוב,מצד שני אני לא יודעת אם זה בסדר שבחורה יהודיה' תדבר עם בחור ערבי.

אודה לכם אם תענו במהרה !!תודה מראש!!

אריאלה!

תשובה

שלום לך,
באופן ברור , התרחקי ממנו,וככל שיוקדם כן ייטב .. הקשרים בין המינים אופיים אינו בריא שלא למטרת נישואין , ואינך עומדת להתחתן עימו ..
בברכה,
אריאל פריש