חומר מסיונרי

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 06/06/10 10:05 כד בסיון התשע

שאלה

שלום!

הזדעזעתי לראות באתר וואלה "באנר" של ארגון מסיונרי המציע להתקשר לייעוץ ולשלוח ספרים מסיונרים בחינם.

שאלתי היא, האם מותר להירשם ע"מ לזרוק את הספרים אח"כ ובשביל שלא יכשילו יהודים אחרים.

תודה מראש!

תשובה

בס"ד

שלום לך

אכן מזעזע לראות שאתרים מוכרים מפרסמים ונותנים מקום לארגונים מסיונריים.

הפיתרון שאת מציעה איננו אסור, אך גם איננו יעיל.
יש להם מספיק חור לחלק, הרבה יותר ממה שאת תוכלי לקבל, לכן הצעתי היא לפעול מול אתר וואלה , ולכתוב שם נגד פרסומים מסוג זה.

בהצלחה