זיווג

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 07/05/10 15:12 כג באייר התשע

שאלה

שלום רב

אני בחורה בת 28 יצאתי עם בחור בו 29 כ4 חודשים.

בשבוע שעבר הבחור הודיע לי כי הוא מעוניין להיפרד וזאת בטענה שאין ביננו תקשורת רבה . (מסר כי גם היה אצל רב מקובל ונתן את השמות של שנינו הרב אמר לו כי השמות מתאימים אך אתה עשית כבר את ההחלטה והיא נכונה) אני ממש בצער מאז הבחור לא מוכן אפילו ללכת לרב אחר או ששנינו יחד נפנה לרב אחר הטענה שלו היא שאין בנינו תקשורת רבה (בזמן האחרון יוצאים ואין ממש הרבה על מה לדבר) אני מבחינתי אוהבת אותו , אמר לי שיש לו אליי רגשות חזקים מאוד אבל מאז שאנחנו ניתקנו את הקשר אני מרגישה כאב חשבתי שהוא זיווג שלי . האם יש דרך לדעת ? יש מה לעשות בקשר אליו ? האם אתה חושב שיש סיכוי שיחזור בו ?

תודה.

תשובה

אני חושב שכפי שאת מתארת בשאלה תנסי להמשיך הלאה ולא לחזור אחורה בתקוות שוא, הוא פשוט החליט להיפרד ואת צריכה להשלים עם זה . ואין שום קשר לרב מקובל כזה או אחר . בע"ה תמצאי את הבחור שלך ועזבי את הנסיונות לחזור לבחור הראשון.