הפסקת קשר

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 23/07/07 22:55 ח באב התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

הכרתי מישהו והחלטנו שלא מתאים להמשיך את הקשר כי הוא הולך לישיבה,וכרגע הוא לא חושב להתחתן,ואני יש לי עוד שנה ללמוד באולפנא בעז"ה.(כיתה י"ב)

מאז שהפסקנו לדבר והפסקנו את הקשר אני הרבה יותר חושבת עליו ,וזה ממש קשה לי,ואני באמת ניסיתי להסיח את דעתי ואני לא מצליחה לי,אשמח לדעת מה לעשות?.. (כתובת המייל לא תקינה..אשמח אם תוכל לשלוח את התשובה לפה..)

תשובה

ב"ה י' מנחם אב תשס"ז

שלום רב!

כדאי להתרכז בלימודים, אני מניח שעם פתיחת שנת הלימודים יהיה לך יותר קל, ואחר תום הלימודים תוכלי להתחיל לבדוק את הנושא מחדש. בשלב הנוכחי זה טבעי שאת עדיין חושבת עליו, בחלוף זמן מצב זה ישתנה.

בברכה

בניהו ברונר