הדרכה

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 12/07/10 07:46 א באב התשע

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

אני נורא רוצה להדריך בסניף בני עקיבא שביישוב שלנו.

זהו סניף שהשבטים בו נפרדים אך המיקום, המפקד ובאיחוד צוות ההדרכה מעורבים.

הכניסו אותי להדרכה אך שאלתי היא האם זה ראוי להדריך בסניף שהצוות מעורב?

באלו דרכים אני יכולה לשמור על עצמי?

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

שלום לך

לא כתבת בשאלתך למה את כל כך רוצה להדריך, וזה מאד חשוב.

אם מה שעומד לנגד עינייך זהו הרצון לחנך, הרצון להעניק משלך לחניכות צעירות, הרצון להוביל קבוצת בנות בדרך מסוימת, ואת אכן רוצה להתמקד בעשיה החינוכית, אז תתמקדי בכך.

את לא חייבת להיות חלק מההווי הסניפי, כלומר, צריך להשתתף בישיבות צוות, אבל לא חייבים להישאר מחוץ לישיבה לשיחות סתמיות לתוך הלילה וכו'.

כלומר: אם את מחליטה לעסוק בחינוך ברצינות, ולהתמקד בכך, בזה תוכלי לשמור על עצמך ולהיות עושה את הנדרש, ולא את מה שמעבר.

בהצלחה
הרב יעקב ידיד
כרמיאל