גיור

חדשות כיפה הרב אמיתי אחיה 13/12/09 11:28 כו בכסלו התשע

שאלה

ביום חמישי כד' כסלו עברתי גיור הטבילה נישואין נקבע ליום שני אני בהריון ויש לי שני ילדים בנתיים ביום שישי אבא שלי נפטר מה עליי לעשות אנא דחוף גם לגבי נישואין וגם לגבי אבלות אני חיה עם בעלי כבר 8 שנים הוא יהודי בבקשה דחוף דחוף תשובה

תשובה

ליוליה
שלום
ראשית אני משתתף בצערך, אף פעם איננו יכולים לתאר אילו צירופים יזדמנו לנו בחיים... לשאלתך: אבלות שבעה אינה קיימת ביחס ללא יהודים וגם ביניהם המנהג להתאבל יום או שלושה כך שאם את מסוגלת מבחינה נפשית רצוי מאד שתקיימי את החתונה ביום שני (מחר)כפי שנקבע. בודאי יש נחמה בכך שהצלחת לסיים את תהליך הגיור ואת עומדת להקים משפחה בישראל. תתתרמי לצדקה עבור נפש אביך והתקדשי כדת משה וישראל. יהי רצון שתזכי להקים עם בעלך וילדייך אלו והבאים בעז"ה בית יהודי ראוי.