ברית מילה

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 24/01/10 09:25 ט בשבט התשע

שאלה

שלום

1. אם השתתפתי בברית מילה שתיתי מהיין והרחתי בשמים אך לא התברכתי על ידי המוהל ואבי הילד זה אומר שאלוקים מחל לי על עוונות כי ככה אומרים כל מי שנמצא בברית מילה אלוקים מכפר לו על עוונות זה נכון?

2. אני רוצה להתחיל לתת צדקה באיזה ישיבת תורה תוכלו להביא לי טלפון שאני יתקשר ויתן לו הוראת קבע אני אישית הייתי רוצה את הישיבה של הרבה מוגרבי כי שמעתי עליו הרבה אבל אני לא יודע מה הטלפון?

תשובה

שלום.
1. כן, כך מובא במספר מקומות בחז"ל.

2. לצערי לא מצאתי את המספר שלהם באינטרנט. ראיתי שהוא מעביר שיעורים באינטרנט, אולי שם תימצא האבידה... מספר טלפון שאני יכול לתת לך הוא של הישיבה שבה אני למדתי אם אתה מעוניין - "מעלות יעקב" במעלות: 04-9979708.

אשריך ישראל!!!