בעיה כלכלית

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 18/07/07 16:30 ג באב התשסז

שאלה

שלום, ותודה מראש.

בזמן האחרון יש להורים שלי המון הוצאות ובעיות כלכליות,ואני נמצאת בתקופה שאני חייבת שיממנו לי המון דברים:נסיעה לפולין,קורס לימוד לקיץ,נהיגה,תשלומים לבי"ס ועוד.. הוצאות גבוהות מאוד(קרוב ל15,000 אם לא יותר) ואני מרגישה כלכך לא נעים עם עצמי.. אין לי אפשרות לעבוד,כי אין לי זמן,ואין לי גם עבודה זמינה וטובה ביד. מה עלי לעשות? לוותר על הדברים החשובים כמו מסע לפולין ולימוד קיץ, או להמשיך להיות להם לנטל? אני מרגישה כלכך רע.. אשמח לכל הצעת פתרון.. תודה:)

תשובה

שלום לך,
תוכלי לשוחח עימם על כך , ובכך להגיע לפתרון הנכון ביותר.הורייך יודעים באופן המיטבי את יכולותיהם ,
וישמחו לשמוע את רצובך להקל מעליהם.
בברכה,
אריאל פריש