איסור נגיעה

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 26/06/04 21:52 ז בתמוז התשסד

שאלה

שלום רב!

אני בת 23, יש לי חבר כבר 4 חודשים.

לפני כחודש בסיטואציה מסוימת- התנשקנו.

לא הרחקנו לכת.

אנחנו קרובים לחתונה- אך אחד מאיתנו צריך ל"התחזק" מעט לפני כן.

נכון לעכשיו- קשה לנו להפסיק עם המגע-(ולא שלא ניסינו).

ומיותר לציין שאין מקום להיפרד- שכן מבחינה שכלית ורגשית אני חושבת שאנחנו מתאימים..

מה לעשות??

קשה מאוד להסיק את המגע ומצד שני- לא כדאי להתחתן בלי להיות בטוחים ב-100 אחוז...

תשובה

שבוע טוב
המצב שאליו הגעתם של קשר פיזי, הוא מצב שמאד קשה לסגת ממנו, אינני יכול להמליץ לכם להתחתן, אתם יודעים מה ההתאמה ביניכם ועליכם לקבל החלטות כאלו בעצמכם.
אבל בודאי שאתם לא יכולים להמשיך במצב הקיים ועליכם להכריע לכאן או לכאן.
לפני מספר ימים עניתי על שאלה דומה "הקושי באיסור נגיעה" במדור זה, עיינו גם שם.
בברכה