אוטיסטים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 31/01/06 16:14 ב בשבט התשסו

שאלה

שלום וברכה!

אני בת שירות שעובדת עם ילדים אוטיסטים, מתוכם שלושה בנים בגילאי 10-11. לעיתים העבודה עמם כרוכה בבעיות של נגיעה וייחוד. אני נמצאת במלכוד מכיוון שהילדים אינם יודעים על תורה ומצוות, ואין לי כ"כ דרך להתחמק ממצבים כאלה...

ראיתי כבר כמה תשובות לנושא כזה באתר, אבל בכל זאת לא ברור לי מה עליי לעשות...?

אשמח אם תענו לי!

תודה ויישר כוח!!

:)

תשובה

.קודם כל יישר כוח גדול מאוד מאוד על עבודתך.
ישנה שאלת טריד באומנותו - דוג' לדבר שמובאת בפוסקים היא בעניין רופאי נשים צלם חתונות או להקת חתונות שכיוון שהוא כ"כ טרוד בעבודתו הוא אינו שם לב לדברים ע"כ מומלץ להוועץ באופן אישי על סיטואציות מסויימות שמן הסתם חוזרות על עצמן מידי יום ביומו. לעניינים כלליים יותר אפנה אותך ל:

http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=17244