ללא נושא

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 16/01/10 22:56 א בשבט התשע

שאלה

שלום כבוד הרב בזמן האחרון ישלי חלמות מוזרים שבעקבותים אני קמה בלילה ואחרי שאני קמה וחוזרת לשון אני חולמת חולם חדש לגמרי ואות חלום שחלמתי קודם אינו ממשיך!

חלום ראשון -חלמתי שאני בהריון ואני בעצם לא רק ראיתי את עצמי

חלום -שני חלמתי שאני קוראת קרית שמע בחדר חשוך והאתיו של הקרית שמע זוערות מין אור שכזה וחוזרים אחרי קולות

חלם -שלישי חלמתי שאני נשואה

תשובה

שלום.
כתוב: "חלומות - שוא ידברו".
אם את מתרגשת מהחלומות שאת חולמת, לא צריך להיבהל. יש שאומרים "חלום טוב, חלום שלום", ניתן להתענות תענית חלום, ולעשות הטבת חלום (מופיע בסידורים כיצד לעשות) ולתת צדקה.
אם את מרגישה הרגשה טובה, אדרבה ואדרבה.
בשורות טובות.