שיפודי עוף במחבת

חדשות כיפה חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא 28/04/22 15:04 כז בניסן התשפב

צילום: חלי ממן
צילום: חלי ממן

מצרכים

• 1 כפית טימין יבש או טרי

• 1 כפית אורגנו יבש

• 2 שיני שום פרוסות

• 4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים

• תרסיס שמן או כפית שמן זית

• 600 גרם נתחי פרגית משופדים

• רבע כפית צ'ילי

• 1 כפית חרדל גריגירים

• פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים

• להגשה: 1/2 כוס בצל ירוק

הוראות הכנה

מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים . מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית. מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.

מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

כתבות נוספות