הודו עם ירקות ברוטב טריאקי

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 07/04/22 11:20 ו בניסן התשפב

 הודו וירקות לכבוד החג, צילום: טקה סטודיו
הודו וירקות לכבוד החג, צילום: טקה סטודיו

מצרכים

רכיבים (ל-4 סועדים)

1 חזה הודו

50 גרם ברוקולי

70 גרם כרובית

70 גרם עגבניות שרי

חצי בצל אדום

15 גרם סוכר חום

75 מ"ל רוטב סויה

30 מ"ל חומץ אורז

1 שן שום

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי

15 מ"ל שמן שומשום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

להכנת הרוטב מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום, מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ. מערבבים היטב ומניחים בצד. מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות צלזיוס.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות