קידוש בשבת

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 07/03/12 14:12 יג באדר התשעב

שאלה

*מתי יושבים ומתי עומדים בקידוש? (מי שעושה את הקידוש וגם מי שמקשיב).

*האם יש הבדל בקידוש של ערב שבת לבין קידוש של שבת עצמה? (אחרי שחוזרים משחרית).

אשמח לקבל תשובה לפי מנהג האשכנזים.

תודה וחג שמח!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
להלן תשובה לשאלתך מספר פניני הלכה מאת הרב אליעזר מלמד שליט"א ועיין בספר באתר ישיבה
http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=427

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן