מחטיא??מה פתאום?

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 27/08/07 03:02 יג באלול התשסז

שאלה

אנחנו עושים גמ"ח בסניף 4 שנים ברציפות רוב השנים מי שעזר לחלק את שקיות המזון היו בוגרי הסניף עם רכב אך בערך לפני שנה או יותר הזמנו מורה שלנו מהאולפנא שיעזור לנו לחלק ומאז כל שבועיים בערך הוא בא לחלק באוטו לחלוקה יוצאים איתו רוב הזמן אני חברה ובחור מהסניף.

אך בשנה האחרונה התחלתי להרגיש שאותו מורה נותן לי פרוטקציות בהמון מקרים בגלל הסטיגמה שאני אחראית של הגמח אז אני כיביכול צדיקה זה לא שאני מתלוננת על הפרוטקציות לפעמים הם הרב הפעמים עוזרות אך חשבתי בזמן האחרון ותהיתי שמה אני מחטא אותו הרי כתוב שצריך להתרחק מאישה מאוד מאוד והוא באמת צדיק אמתי וזה הבעיה מה עליי לעשות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.
את צדיקה וחושבת יפה, אבל מבחינה הלכתית מותר לכם לחלק יחד ואין בזה איסור יחוד,כי אתם כמה אנשים ברכב ,וצריך להקפיד שלא תהיה עם בחור לבד בחדר סגור.
חוץ מזה אין כל בעיה בחלוקה ומעשה חסד, להפך .
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן