כפכפים בבית כנסת

חדשות כיפה הרב שי פירון 21/04/03 11:04 יט בניסן התשסג

שאלה

לכבוד הרב שלום רב, לקראת הקיץ רציתי לקנות סנדלים שהם פתוחים כמו כפכף לשבת, ומעניין אותי לדעת האם אפשר להכנס עם צורת נעל שכזאת לבית כנסת או שמא זה מבזה את בית הכנסת...

תודה

נ.ב זה קצת דחוף.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלומות,

הכלל הוא שמותר להכנס לבית הכנסת בכפכפים אם אתה נוהג לילך כך לפגישות חשובות עם אנשים חשובים, אבל אם לא נהגת כך, אסור לך להכנס לבית הכנסת באופן זה. האם היית הולך לחתונה כך? לפגישה עם דמות נערצת?

ביקר,

שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן